Har du sett min benpipa?

Alltså detta måste verkligen understrykas: DET VAR SJUKT JÄTTE AS SKIT JÄVLIGT VARMT IDAG! JAG FICK VÄTSKEBRIST OCH HUVUDVÄRK MEN SAMTIDIGT NJÖT JAG SJUKT JÄTTE AS SKIT JÄVLIGT MYCKET IDAG!

Yahooo, idag var jag frivillig markör. Kul, verkligen. Jag och några till folks. Vi hade diverse skador efter en trafikolycka. Se bilder nedanför. Sen skulle Jessika gå och köpa skor. Hon hade gasbinda som hårband och blod över ansiktet. Hmm. Hon sa att hon bara skulle plocka på sig skorna och sen snabbt som fan springa ut, innan någon frågade hur det var fatt med henne.




Jag mötte upp Helen och vi strövade omkring en stund i stan och fantiserade om vår framtida lägenhet. Trevligt!

Valborg klarnade lite också. Carro och jag ska troligtvis grilla med NVare på strandpromenaden. Och Eriks syster ska troligtvis köpa ut lite gott dricka till oss. Tack snälla människor!


11.11 är mäktigt

GOTT FOLK, KLOCKAN ÄR 11.11. ÖNSKA ER NÅGOT NU, SKYNDA!


Jag skulle döda dig om jag visste att varenda tanke var slöseri

Har nyss gått i en halvtimme. Brist på vatten gjorde det lite tufft, men aja, det är helt otroligt varmt för att vara klockan sju på morgonen!

Wiii känner på mig att denna dag kommer antingen bli sjukt rolig eller sjukt förnedrande. Vilket som låter bra ändå!

Och imose hände något ytterst märkligt. Jag gick förbi en våg vi har i huset och tänkte väga mig för det har jag inte gjorde i år, skulle bara kolla liksom. Och jag har gått ner tre och ett halvt kilo. Helt sjukt, jag tränar aldrig och äter som en häst! Det oroar mig också för jag anser att som tonåring ska man inte hålla på och gå ner i vikt så vida man inte är överviktig förstås och mår bra av det. Och jag är trött på viktminskningshysterin i samhället! Haha Helen och jag minns att när vi gick på Fole ville vi verkligen inte väga över 40 kilo, det lät så mycket... Och vi var nog rätt smala med tänke på att vi var rätt så långa, hehe. Men i sexan tyckte jag det var så äckligt att höftbenen stack ut och revbenen syntes så då åt jag hur mycket som helst. Haha intressant att veta jao. Men men, jag mår finfint iallafall och kan väl bara hoppas på att jag inte går ner mer för ja...det vill jag inte...för...ja...jag vill väga...normalt. Så, slut och tack och hej för mig.

OCH NU TALAR ALLA HÄR OM FÖR MIG VAD SOM HÄNDER PÅ VALBORG. Haha har inga planer, men jag vill in till stan men grejen är att vad gör man när man väl är inne i stan? Fast egentligen är det ju sällskapet som betyder mest. Hmm, erbjud mig något så är du en snäll prick!

Du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig i min fantasi

 

Och Edit kan gå och dö med sin snygga Bright Eyes tröja alltså. Detta är inte kul, men jag är ändå så glad för din skull Pleddie <3



Ända sen jag vaknade imorse har jag haft en smak av varm vodka längst bak i halsen. Inte mumma, kan jag tala om. Väldigt omumma...

Imorgon är jag markör med blod och sår och sönderklippta kläder. Tänk på mig när ni får en tanke och stund över.

Vissa människor går inte att få ut ur huvudet, hur mycket man är försöker och vill... Förstår mig inte på någon, minst mig själv.

Hultan & Peacean

Och nu stiger min panik några grader. Igår kollade jag igenom konsert/festival-utbudet för den obligatoriska sommarkonserten/festivalen. Och fan, måste man vinna storkovan på Lotto eller vara Joakim von Anka för att kunna njuta av lite livemusico?

Hultsfred känns väl mest aktuellt, men har bara råd med ett tvådagarspass. Och då måste man gå fredag och lördag har några satar bestämt för att reta mig. Och då missar jag Kings of Leon. Och Franz Ferdinand. Och då lackar jag till. För det var delvis dem som var min personliga dragplåster. Fan.

Men Peace & Love då? Det ligger långt upp åt helvete. Och innehåller väl inga storslagna artister. Inte värt, tror jag. 

Fuck, fy på mig. Jag har glömt hur in i helvetes bra dessa grabbar är. Dem här kan jag ju inte missa! 

Michael
you're the boy with all the leather hips,
sticky hair, sticky hips,
stubble on my sticky lips
Michael
you're the only one I'd ever want
only one I'd ever want
only one I'd ever want
Beautiful boys on a beautiful dancefloor
Michael
you're dancing like a beautiful dance whore
Michael
waiting on a silver platter now ... and nothing matters now









GAAAAH JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

Tom

Jag känner mig konstigt tom inuti. Snart snart snart! Min nedräkning har börjat.

Poison oak, vackat asså

Sen när började de sälja kondomer i kaffis på Länna? Bara undrar lite.

Solning står på schemat idag. Har redan pluggat inför nationella nu. DUKTIG MOA. Och så har jag träningsvärk i armar och ben efter gårdagen. Av att tillverka broschar. Herregud, jag är ju pinsamt otränad, man undrar ju om jag ens kan gå eller ens kan lyfta armarna?

Jag drömde om några onämnda klasskompisar och en helikopterolycka i en bokaffär. De två onämnda klasskompisarna hade träben och jag fick leka ambulans för deras träfötter hade ramlat av. Det fanns hål i dem så träfötterna satt inte fast i träbenet. Jag kilade in avlånga kottar i hålen och de onämnda klasskompisarna kved.

Jag skulle behöva en drömtydningsbok.

Jag brukar ifrågasätta en sak: Om en person nästan bara skaffar sig ovänner och nästan inga vänner under sin skoltid kan man undra om personen ifråga bara har haft otur eller om det faktiskt är pesonen det är fel på?



Hellre en människa som sticker ut fult än en som smälter in fint.


Ungefär världens finaste text och låt. En av dem åtminstone. Och detta är min favoritversion. Jag får ståpäls vid varje speling. Missa inte (för i helvete).


Poison oak, some boyhood bravery
When the telephone was a tin can on a string
And I fell asleep with you still talking to me
You said you weren't afraid to die
In polaroids you were dressed in women's clothes
Were you made ashamed, why'd you lock them in a drawer?
Well, I don't think that I ever loved you more

Than when you turned away, when you slammed the door
When you stole the car and drove towards Mexico
And you wrote bad checks just to fill your arm
I was young enough, I still believed in war

Well let the poets cry themselves to sleep
And all their tearful words will turn back into steam

But me, I'm a single cell on the serpent's tongue
There's a muddy field where a garden was
And I'm glad you got away but I'm still stuck out here
My clothes are soaking wet from your brother's tears

The end of paralysis, I was a statuette
Now I'm drunk as hell on a piano bench
And when I press the keys it all gets reversed
The sound of loneliness makes me happier



(Hihi jag har faktiskt sett riktigt pioson oak i USA. Det finns på träd och om man tar på det kan man bli riktigt sjuk. Mamma var sååååå häääär nära på att göra det.)

Åh USA, jag saknar dig varenda dag.

Asexuell hippie i Hemse


Intressant dag idag. En man från ett förbund kom och föreläste i två och en halv timme och seriöst så satt jag liksom helt uppmärksammade hela tiden, det var så intressant och bra. Pratade om allt möjligt, till exempel "klassikern" att om en kille har sex med många blir han kallad hingst, manlig, pimp och annat som klingar positivt. En tjej som har sex med många blir kallade madrass, hora, slampa. Och att mannen ju ses som det starkade könet, men om han ser en tjej som klätt sig "utmanande" kan han inte ens hålla tillbaka sin liksom sexdrift. Ehm, hur stark är man då?

Jobbade nyss, och Edit och jag kom fram till att jag ska bli en asexuell hippie som bor i Hemse. Orkar inte förklara, men så är situationen. Och har också kommit fram till att det ska bli rätt skönt att få avsluta jobbet på Loket till sommaren, det känns liksom rätt klart nu. Konstig vändning allting tar. Varmt och skönt är det iallafall ute, jobbigt att sitta inne då och inte ens få se solen.

Musikalen igår var bra, otroliga sång och skådespelarinsatser. Det var lite svårt att uppfatta varenda ord de sa, lite eftersom det var på engelska. Men men.

Det är jobbigt att vara praktikant. Min syster förklarade det där så bra (eller egentligen en som hon känner, som jobbar där Linn praktiserar) att som praktikant får man inte ha en dålig dag. Du blir bedömd hela tiden och måste alltid agera glad, intresserad (när du bara tänker wahateeeevva?!) och ta för dig lagom mycket. Hon sa också att ibland ville hon gå utanför den där mallen genom att sitta på ett möte och bara skrika ut könsord helt plötsligt utan förvarning och bete sig helt skrämmande konstigt. Kanske ska följa det exemplet. Nej men jobbigt är det, energin när man kommer hem eller umgås med andra tar slut, man orkar inte dra på smilbandet hela dagarna i ända när man inte alls känner för det.

Min favoritsötnöt, jag tänker på dig <3


Jag ska hålla käft




Min älskling fyller
jämnt idag! Hon
ska bli så älskad
idag så det inte
är klokt. Hon ska
bli helt nerpussad,
och även nerkramad,
av mig. Det är min
plikt och det gör jag
så gärna så.






Jag känner mig helt social och uppspeedad. Erik och jag chattade typ en timme igår, och jag skrattade ungefär hela den timmen också. Önskar jag kunde dela med mig av det till er, men tyvärr, Sex-Bok (även kallade ungdomsmottagningen Bok) har ju tystnadsplikt... Och det kan du ge dig på att jag kommer hålla! Och alla som vet vem tystnadsbok är vet ju att hon har sexplikt, tänkte jag skriva, fast jag menade ju såklart tvärtom..

Förresten skickar vi en liten "grattis på namnsdagen" till Helen idag. Hoppas du kom på vem som har namnsdag idag, Hellen Pellen.


Missa för guds skull inte denna! Alldeles för sköna pojkar alltså.


Glada besked ungefär


Jag misstänkte att dagen skulle bli misslyckad när den började med ett litet snesteg: Glömde trycka busskortet när jag gick på bussen. Så lång tid sen jag åkte buss på morgonen, uppenbarligen. Busschauförinnan gjorde kanske inte saken bättre heller. Svid alltså. Hon bara: Hallåååå, glömde du inte nåt?! (Sur, uttråkad stämma. Hon verkar gå in för att dra ner på ens morgonhumör). Kortet! Ja just de ja, mumlar jag. Lite för tidigt på morgonen eller? Jaa verkligen hörru du. Tur att det var så pass tidigt på morgonen att endast tre personer bevittnade det.

Speciellt riktat till Helen: Jag skulle knata igenom gallerian, snabbt och smärtfritt, hoppades jag på. Precis när jag nästan tagt mig ur den sitter två fyllegubbar där och ropar: Hej gumman! Och det, min kära vän, är anledningen till att jag starkt ogillar att vandra genom den sorgliga Visby gallerian.

En kille från Visby AIK klubben skulle ha möte med min handledare, och jag då, som påhäng. Jag föreställde mig honom som en plufsig femtioplusare med ölmage och mustasch och kraftiga håravfall. Jag vänder mig om och har en riktigt snygging i mitt blickfång. Herregud. Hoppas han kommer på fler besök. Vi pratade om nattvandrare. Eller de gjorde. Jag satt mest och koncentrerade mig på vart jag skulle titta. Minns samtidigt några nattvandrare jag stötte ihop med på skolavslutningen. De kom fram till mig och frågade hur det var med mig: Oh det är jääättebra med mig, vill ni se när jag går rakt?? sluddrar jag och är redan på väg upp från marken och vinglar iväg.


Skolavslutning var detta




Skilja mig från mig


Efter ett fint samtal med en favorit har jag kommit fram till att jag vill ta ut skilsmässa från mig själv. För problemt kommer alltid förfölja mig. Du förstår.

Jag vill sitta här hela natten. Eller så går jag och lägger mig i sängen med mina sömnproblem. Vill inte. Paniken kommer krypande när jag inser att tvprogrammen är slut, böckerna är utlästa, datorn är helt igenomkollad. Sysslorna är slut och sängen väntar. Usch.

Det är inte kul nu men jag kommer vara stolt över mig själv snart, kommer förhoppningsvis utvecklas enormt. Det blir bra efteråt. Och du förstår igen. Vad skulle jag ta mig till annars, utan någon som genomgår i princip ett likadant liv? Så jag har tur. Tack.


Kom så får du hårt godis


Jag säger bara: SOLA! Och sen idag har jag faktiskt också; damdamdidam... PLUGGAT ENGELSK GRAMMATIK. Tristessen tog nåstan kål på mig men jag höll ut och avslutade mina uppgifter. Solen och en tanke på VG gjorde det lite mer uthärdligt.

Nu ska jag nog ut och gå, men först förtära det sista av mitt påskägg. Eller lite måste jag klara av att spara till kvällen. Ja jag är mycket medveten om att jag är en gottegris. Fick mitt stoooora påskägg igår kväll och min stoooora chokladkanin igår kväll och kaninen är ett minne blott men påskägget är halvfullt. Och ändå har jag behärskat mig. Jag anar att jag kommer sluta som en överviktigt, tragisk människa som älskar att damma bakom soffan eller nåt. Men va fan, lite måste man ju få njuta. Jag gillar att vara en gottegris.

Och jag vet inte om jag gjorde ett litet misstag igår men iallafall såg jag Fight Club och blev helt fast och såld så jag bestämde mig för att byta film till min filmkunskapsredovisning. Så jag dissar Little Miss Sunshine och är tillbaka på noll kan man säga. Men det var det värt tror jag. En sån klockren, nästan poetisk slagsmålsfilm har jag sällan skådat. Jag blev helt såld, som sagt.

Ska iväg och jobba snart också. Och äta massvis med påskmat. Japp där har ni min dag. Rock´n roll är min ursäkt ikväll!


Hasta la vista bejbä. Vi delade säng i natt.
Och fan, nu tog mitt påskägg slut. Jag saknar ju helt självbehärskning. Men Helen kommer hem idag tror jag. Kul, då kan vi prata litt. Och om tio år är jag lesbisk och ska skaffa barn med Helen, men jag lovade Edit samma sak. Så om tio år är jag fullbokad, om ni ville veta.
Erik tycker att jag har ett bra ordbibliotek. Jag har aldrig hört ordet förut så det är nog snarare han som har. Fast han hade heller aldrig hört det ordet, sa han förvånat.
Happelihappsnapps, nu ska jag ta mig en snaps, för det gillar mamma och pappa.





Bilden ni ser här övers är min första icke-sminkad-på-bild-på-bloggen. Men då tar man på sig sina solisar och så passerar man obemärkt. Och helvetes blixt. Nu ser det ju ändå ut som att jag är jätteblek (fast bilden är ju i och för sig svart vit, lätt att se brun ut då liksom). Men då ska ni se världen genom mina solbrillor från Amerikatt, ser man brun ut. Så jag tror jag behåller dem på. Förresten har mitt hår från bilden fått agera morgonfrisyr till mig hela de senaste dagarna. Precis likadant. 
Ciao.  

I got it from my mama


Fantastiskt kul hade jag igår, på moppe, i Visby, med Helen. Det var en uppenbarligen lyckad kombination. Har sällan skrattat så mycket faktiskt. Jag manövrerade moppen i Visby, och visst att Visby är en liten stad men inte var det lätt för det inte. Beundrar Helens mod att sitta bakom mig. Beundrar alla övriga bilar och forgängare i Visby som vågade vistas i stan denna dag, när jag gjorde stan osäker. Efter att jag tankat för andra gången i mitt liv råkade jag tuta så där lite snyggt och lagom pinsamt, som en avskedssalut liksom. Men vi lever!
Mot slutet av dagen träffade vi på Linnea och Carro, och Carro sprang rakt mot mig medans hon skrek: Det är Moa! Och jag förstod inte alls vem det var, kände mig mycket förvirrad men hon fick en stor kram över glasstruten när jag insåg vem den skuttande, glada tjejen var.

När Helen och jag kom hem till mitt lilla hus så sökte vi sommarjobb på Visby Hotell, där Linnea jobbar så hon tipsade oss. Tack!

Nu följer här många bilder (de bästa av cira 160 bilder, hehe). Hoppas vi lyckats framföra hur skoj vi hade.
Och Helen, du glömde ta bort dom värsta, så här kommer dom!




















































Nej jag skojade bara. Puss på dig.

Tight navel


Japp så där, nu sitter navelpiercingen där den ska! Känns skitbra, eller egentligen inte för satan, det gör oooont. Men jag tror jag överlever. Tydligen hade jag en "jävligt tight navel" enligt piercaren. aaa, det kanske inte alla kan skryta med! Men det värsta just nu är nog att inte kunna sova på mage första veckan. 

Ange tog hål i öronen också, snabbt och relativit smärtfritt. Vi var coola med våra moppar, och när vi skulle dra oss hemåt hade två snygga (var dom snygga? Jag vågade inte kolla, hehe) killar parkerat precis brevid oss. Vi anade vad dom tänkte, och vi tänkte precis samma. Att vi är så coola! Nej men allvarligt, jag känner mig som en tönt som försöker vara cool med moppe och skinnjacka. Illa, mycket illa.

Bamse!

Tur att Roger läser Bamse för mig. Annars skulle jag överväga att gå och lägga mig.

Saknad av mina trollungar


På begäran...(egentligen är det ingen begäran utan mer min egen "åsikt" som jag inte kommit mig för att nämna och det är fy skäms på mig!) men Emma och Carro åkte till Stockholm med sin fritidsklass kan man säga, i onsdags, och jag har inte skrivit att jag saknat dem! Men det gör jag. Så, nu vet ni flickor, Moa saknar er massor med mycket! Puss mina knullungar!






Finare dag finns nästan inte


Det finns ett ord som beskriver denna dag: Underbar! (Jag gillar det ordet). Vi var bara åtta i klassen idag och packade in oss i Richard Steffen bussen med alls vår egen Bettan som chaufför. Hon skrapade bort listen på bussens ena sida och höll på att tappa dörren, i stora drag. Och inte visste hon om det var 70 eller 90 i hastighetsbegränsning. Jag sa att hon kunde köra 80 som kompensation. Vi åkte ut till Eksta, och Ange och jag var grymma dj:s i framsätet. Vi zappade mellan kanalerna med partymusik, men musiken uppskattades inte av alla. The Ark spelades och de gormade SÄNK och STÄNG AV och AAAAAAAAH. "Stäng av, annars får ni en sko på er!" Hotade någon. Vi höjde lite istället, och svisch så kom en sko farande mellan våra huvuden. Mycket skratt i bilen, kort sagt.

Vi gick längs med kusten, fikade efter en halv timmes promenad, pratade, vinkade till alla bilar, gick, åt och hade allmänt hur mys som helst. Solen bara lyste och jag blev brun i halva ansiktet och lade till ytterligare ett myggbett till min samling. Lite efter klockan ett rullade bussen tillbaka till skolan och mamma väntade på mig, och vi begav oss hemåt. Vi borde utflykta med denna klass, ett ypperligt sätt att avsluta på innan ett lov. Vi tyckte detta borde bli en fredagstradition. Mumma.

En glad Ange med havet som bakgrund. Vi kände oss coola med ryggsäck och mjukisbyxor.


Classic! Jag älskar att se bilar med denna snajsiga registrering. Moa!




Solen är seriöst min drog. Kan solen vara en drog? Ingenting gör mig iallafall mer glad och knäpp. Och jag kan inte sluta le! Livet är fantastiskt, och det är lov till råga på allt!


Det värsta jag vet

Oj jag glömde säga en sak. Folk säger ofta "det är det värsta jag vet!" Men är det verkligen det? 


 Bland annat är detta lite av det värsta Edit vet: 

  • Att gå
  • Ärtsoppa

Och två sak som Angelika har nämnt, som tydligen är det värsta hon vet:

  • Musmattor
  • Loka-vatten

Helens "det värsta jag vet":


  • Att korsa vägar och övergångsställen
  • Gympalektioner


Jo ni mina vänner, när Moa har sitt anteckingsblock med sig så antecknar hon sådant här. För hon tycker att ni överdriver en smula. Och jag brukar ifrågasätta "men är det verkligen det allra värsta du vet?" Jooo det är det! Säger ni så övertygande att jag blir rädd. Haha.


Det var väl ett jävla vårtjat


Idag har vi konstaterat att "bellybutton" är ett riktigt äckligt ord. Jag har också svurit över Ipredlagen som träder i kraft idag.
Och byxkillen (han som antagligen köpt ett tiopack likadana byxor) hade nya byxor idag. Eller egentligen var dom precis likadana, utom att dessa vara svarta och inte blå. Min chock har just börjat lägga sig.

Förresten är det stört omöjligt att vara deppig eller ledsen av okänd anledning när solen skiner som bara den. Jag vill bara pussa och krama den, seriöst.

Jag är gravid.

Man tycker att det borde finnas gränser för hur mycket en människa kan prata och älska våren, men det existerar inte.







Åh, är min enda kommentar. Åh.


Förresten, ett stort APRIL APRIL på er lättlurade satar (precis som jag) som för ett ögonblick trodde på att jag var gravid (jag är medveten om min bristade fantasi för tillfället). Nu tror jag i och för sig inte att inte ens den mest lättlurade saten gick på det, men man kan alltid hoppas.

RSS 2.0