Student på hoppstylta

Puh, vart ska man börja? Kvällen igår var väldigt kulig och lyckad, åkte hem halv två och somnade nog halv tre. Det blev ungefär som jag förutspådde, jag höll mig vaken i kanske en kvart, sen somnade jag till Jimi Hendrix på hög volym.

Idag så åkte jag och hämtade upp Carro på moppe och vi brummade in till stan för att iakta alla finklädda, lyckliga studenter. Och fy sattran vilken het dag! Jag hade en klänning med lite puffärmar som nu har lämnat mig med en praktfull bondbränna (nåja, kanske inte såå tydlig men jag är så oerfaren när det kommer till bondbränna). Men studenterna var knappast orginella. Två stycken kom på cykel, kanske en på häst och vagn och några hade hyrt blågula tåget. Annars innehöll karavanen sportbil efter sportbil efter sportbil. Gammalmodiga bilar förekom också i stora drag.

Men mamma sa innan jag åkte "Du kan ju fråga Lassa och Lotta om du får låna deras cab tills nästa år!" Ja men vilken great idé! Tänkte jag. Men efter att ha sett hur många cabar som helst så kändes den idén inte så great längre. Jag vill ju sticka ut! Jag vill få folk att le och vända på huvudena! Jag vill bjuda på mig själv! Därför har mamma, pappa, Hugo, Linn och jag diskuterat möjliga studentfärdtransporter (om du snor någon av mina idéer blir jag pisst!) Men några förslag är iallafall...: Hoppstylta, båt på båtvagn, motorcykel med sidovagn, moppe, släpvagn, traktorskopa, åkgräsklippare, rullstol, skottkärra, tandemcykel, permobil, hoppboll (en sån där med "spenar" som man lekte med på gympan när man var liten), Mc Donalds dubbeldäckarbuss... och ja... the list goes on! Grymma, kreativa idéer, sannerligen. 
Och jag har nu tagit patent på dessa påhitt! Tyyyyp, eller iallafall de kreativaste idéerna...

Meeeeen, annars en lyckad, varm dag med sötnöten! Sköööööööööjsigt, amen visst! Lite för mycket "stå upp" hela dagen, men tänk på bejnmucklarna! Och lite för lite mat och vatten, men sånt är livet! (Hmm det där kanske inte gick ihop precis, men men).

Carro...
'

Och jag...


Nån kom på en vagn efter häst...


Nån på cykel (nån alert med muskler)


Och två lata...


Och två lika lata...


Denna var lite heeeefig...


Några tog tåget...






Några fick motorstopp...


Några satt högt...


Hugo!


Några åkte faktiskt polisbil...


Fajnt


Snigg bil...


Denna irriterande arm förekom upprepade gånger på mina bilder... Stört drygt!


En till...


Annorlunda kläder, plus i kanten!


Emelie!


En grön bil! Läcka!


Dom va rätt fina ja...


Dom här likaså! Klänningen var så grym!


Jag skulle visa detta för pappa, självklart gjorde jag det.

Barbie Girl

Gud, nu har Erik satt igång en gammal Aqua-platta! Jag får lågstadiedisco-flashbacks! Läskigt! Så nu sitter vi och diggar till Barbie Girl. Eller dom spelar Monopol (jordens segaste spel, hehe) men jag är så trött och opepp på allt så jag sitter här, vid datan. Underbar kväll för övrigt. Det blir mer detaljerat imorgon antar jag. Nu ska jag vara social (innebär att jag kommer sätta mig i soffan och iakta deras spelande i 3 minuter innan jag slutar kämpa emot mot tröttheten och så lägger jag mig i soffan och sover sött och då kommer Edit ta kort på mig med hennes mammas systemkamera).
Ciao!

(Och nu i efterhand lägger jag upp lite fine bildar från kvällen!)

Erik kan faktiskt stå på händer, det är hans hobby och fritidssysselsättning bekände han idag...


Saknas bara fotografen...


I gamla lekstugan... Tiden bara springer iväg...


Med kubb på huvudet... Jag träffade kungen två gånger, en gång med mening...


Erik (den dåliga förloraren) kastar...


Vår snygga klatsch!


Edit, du kan inte påstå att du inte är söt!


Ida kastar...


Hoppa!


Alla denna gång!


Slåss om kubbpinne... Lugn små barn, det finns så de räcker till alla!


Oh jää Edd!


Jag svimma nästan...


En kattkorg, på riktigt!


Hår i ansiktet mitt i hoppet!


Med attityd denna gång jao!


Vatten!


Ge mig kameran Edit!


Söjtis!


Erik med armen...


Aaa jag lyckades ju som bekant somna...

Gud nutt

Nu så planerar jag att säga god nattens, av exakt tre skäl:
1. Jag förutsätter att det blir en dag imorn också.
2. Man måste tänka på refrängen, som man säger.
3. Nu har jag varit vaken i 18 timmar och 22 minuter. Jag är trötter, med andra ord.

GOD NATT SÖTNÖS!

Fest! Inte!

Åh vad jag älskar att bo mitt ute i ingenstans för bussarna går ju så JÄKLA BRA och det är därför som jag SKA PÅ FEST IKVÄLL! Inte. Jävla skit bussar. Jävla skit-bo-på-landet.

Mamma har redan börjat med kvällens första vin-slurk så hon kan inte skjutsa någonstans. Pappa är inte hemma och bussarna går ungefär nu. Fan Lotta och Carro och jag skulle ju annars på fest (det poppade upp för ungeför en kvart sen) men jag är dödsdömd när det gäller sånt. Landet uppfanns för att jag ska ha tråkigt och inte kunna roa mig som vettiga normalt folk.

Buhu.

NU ska det bli ändring på denna misär. NU ska jag leta lägenhet som en galning, för jag tänker inte finna mig i detta. Hoho.

Desperate housemans

Just nu smsar jag med en creepy person som heter Herman och är 23 år fyllda och har en två-årig dotter. Han vill ses. Han planerade att vi skulle ses idag. Fast jag snällt och sympatiskt sa att han inte var min typ. Sånt är livet.

Nu räknar jag ner de resterande skoldagarna. Och jag får ledig från de sista svenskalektionerna nu. Det lönar sig att vara ihärdig minsann minsann!

Folk som smsar när man lyssnar på musik i mobilen borde veta hut, det blir små jobbiga pling-avbrott i låten.

Jag tänkte precis skriva att nu har jag dissat han där Herman lite hårt och han har nu slutat att smsa, när mobilen precis durrar till och ett sms från honom poppar upp. Han ber om att få dissas, hårt! Killar alltså, de kan ju inte tolka signaler. Inte konstigt att jag kommer bli asexuell i framtiden.  

Gagagagagagagagagagagaaaaaaaaaaaaaaa. Tjaba groda.

Ps. Projektarbetet i trean ser enligt våra seriösa planer ut något i den här stilen: (Carros och mina planer än så länge) Vi ska åka till ett ålderdomshem i Polen och leka lekar med dem, som bland annat limbo och godisregn. Till limbon får vi skjuta deras eventuella rullstolar bakåt liksom och hoppas de inte tippar för mycket bakåt. Och under godisregnet får vi hoppas på att ingen sätte i halsen och kvävs. Vårt mål får väl bli att inte fler än 5 ska dö. Yeah, vad kan misslyckas??

The studento

Det måste vara allt fint tjat man hör om studenten dagarna i ända, men helt plötsligt de senaste dagarna har jag blivit helt otroligt taggad på att ta studenten! Alltså så taggad så jag lever i min egen drömvärld och tror att det faktiskt är jag som ska stå där på traktorflaket och skråla för full hals om en vecka. Åh om man ändå var född ett år tidigare säger jag bara! Men nu är det faktiskt nära (allt är ju relativit men, det kunde vart o-närmare liksom), om 1 år och 1 vecka är vi i full gång med att faktiskt ta studenten.
 
Förra året, när man iaktog de dansande och uthoppande och lyckliga studenterna från Kongresshallens balkong så kändes det lite för avlägset, men nu tror jag att det blir annorlunda, för nästa gång är det vår tur, en solig torsdag! Så kommer min tankekarusell att snurra iallafall. Snacka om att studenten är en milstolpe i livet och jag längtar så jag håller på att spricka. Någon (en som uppenbarligen redan tagit studenten) sa till en kompis till mig att vi kunda vara lyckliga, för vi har ännu studenten att se fram emot. Såååå, fan vilket lyckligt faktum alltså!


Slänger in lite The Strokes också, fö ja jila dåm sa mykke å dei ha fän vari fö litt The Strokes pa dejne blågg!

Jag är rebell

Jag gör saker på mina villkor, och tänkte börja klockan ett idag. Skippar gympa (BOLLSPEL I REGNVÄDER, JA!) och samhällskunskapen på typ 10 timmar var visst inställd. Men jag tänkte pallra mig in på fritidsverksamheten och förbereda min apu-redovisning som sker imorn.

Bussen går klockan 11 så det är väl dags att börja sminka sig och fundera på varför ett sådant meningslöst inlägg skapades.

Puss och hej, och kom ihåg att regnvatten är bra för håret. Tänk på det när ni väntar på bussen eller bara...går. Det är bra. Fast man ser ut som ett supermegafån.

Puss och hej, igen.



Random bild kom med. Eller den förekommer nog för att jag längtar efter Uppsala och åker om en vecka ungefär.

Ironisk eller sarkastisk?

Nu kommer äntligen svaret på frågan ni alla väntat på! Helen smsade frågan: Vad är skillnaden mellan att vara ironisk och att vara sarkastisk? till 118 100 som snabbt svarade:

Ironi betyder att en person säger en sak, men egentligen menar en annan, raka motsatsen. En bitsk och nedvärderande form av ironi är sarkasm. Kroppsspråk och tonläge används ofta som komponenter för ironi. Ordet sarkastisk betyder ungefär ironisk, då man säger en sak men menar något annat, ofta i en nedvärderande ton och mening exempelvis om  man säger "Jesus, vilken fin tröja!" så menar man egentligen "Vilken superful tröja!"

Så där gott folk, era grublande, sömnlösa nätter är ett minne blott!

Nattinatti i stugan, och även i nattmössan.

I will turn your tide, do all that I can to heal you inside

Min nya drog. Den framkallar tårar, på hög nivå. Så fin att jag inte finner fler ord. The one and only sång som jag har lyssnat på idag, säkert 100 gånger om. Jag får inte nog och det är så jäkla jäkla jäkla underbart.
 

When your sparkle evades your soul
I'll be at your side to console
When your standing on the window ledge
I'll talk you back from the edge
I will turn your tide
Be your shepard and your guide
When your lost in the deep and darkest place around
May my words walk you home safe and sound

When you say that I'm no good and you feel like walking
I need to make sure you know thats just the Prescription talking
When your feet decide to walk you on the wayward side
Up upon the stairs and down the downward slide
I will, I will turn your tide
Do all that I can to heal you inside
I'll be the angel on your shoulder
My name is Geraldine, I'm your social worker


I see you need me
I know you do


PUSS!

En liten sång

Nu ska jag skriva en låt som skall förbli hemllig. Jag citerar från "Tjenare Kungen": Alla bra låtskrivare är jättedeprimerade. Jo man tackar, jag ska försöka.

Vad händer...och fötter?

Hör på detta: Jag är inte helt lycklig. Fast jag har vänner, jag har mat, jag har rent vatten, jag har ett fint hus att bo i, jag får gå i en fin skola, jag har en familj som älskar mig och jag har aldrig blivit mobbad eller våldtagen eller misshandlad eller mordhotad. Men jag känner mig inte speciellt lycklig. Då kanske det är nåt fel. Hahahahahaha... Man skulle fötts i Afrika. Där har dem inte lika mycket grubbeltid till övers. 

Nej usch nu känner jag att jag håller på att bli deprimerad och sentimental. Jag känner mig helt tom. Helt tömd på starka känslor. Och ingen förstår ironi i dessa dar. Jag vill ha någonting att brinna för...annars blir livet så där läskigt tomt att varenda kletig meningslös tanke liksom ekar. Kan man lära sig att inte tänka så fruktänsvärt jobbigt mycket?

Jag vill bara att någon ska hålla om mig och säga att allt blir bra snart. Men jag tillåter samtidigt inte att någon kommer för nära, så jag motsäger mig själv. Man måste skrika för att få ett flertal armar runt sig, och jag viskar bara så ingen hör. Jag vågar inte skrika. För så fort man skriker så sticker alla. Armarnas grepp lossnar. Det är inge kul längre.

Varför ska jag existera när jag inte gör någon som helst nytta för någonting?

 
Så härlig.

Jag vill inte stanna hemma imorn. Jag får ångest, och den överväldigar mig utan att jag kan göra något. Lämna mig inte ensam med mig själv. Buu.
Detta är första gången i mitt 17 åriga liv jag faktiskt har fasat inför ett sommarlov. Jag fasar, som fan. Jag vill ha sommarlovet överstökat.

Jag måste sluta nu, det framkallar gråt snart. Nej men livet kommer väl att leka så småningom, det var bara så lång tid sen senast och jag vill inte behöva vänta längre.

Nu är planen att jag ska vara uppe hela natten och hitta på icke-tänkande sysselsättningar så att jag kan sova bort hela dan imorn så jag slipper den. Kommer jag lyckas? Nopp.

Fuckens



Ledig idag. Uttråkad. Ont. Ångest. Trött på alla krav och förväntningar och besvikelser och elaka människor och falska människor och äckliga människor och bekräftelsemani och och mitt liv som bara går runt runt runt och inte leder nån vart och blablaBLA. Jag vill bort från Gotland! Jag hatar Gotland! Gotland suger!

Hej hej livet, jag älskar dig.

J-A-G H-A-T-A-R H-U-M-Ö-R-S-V-Ä-N-G-N-I-N-G-A-R.

Usch skicka iväg mig till medelhavet och låt mig stanna där. Detta är meningslöst. Helt jävla meningslöst.




(Detta är världens vackraste sång)


But don't you weep (don't you weep for them)
Don't you weep (don't you weep)
There is no one as lucky
Honey, don't you weep (don't you weep for them)
Don't you weep (don't you weep)
There is nothing as lucky, as easy, or free
Or free, or free, or free
There's nothing, there's nothing, there's nothing...

Away from here


En välbehövlig bowlingkväll

Hade en underbar kväll igår med världens bästa Edit & Erik! Bowling stod på schemat och jag har vunnit förut men nu kom jag rätt så mycket sist. En helhärlig kväll iallafall, tack för det småpluttar, det behövdes i mitt lama liv alltså.

Lite bildbevis (för er som bara tror att jag HITTAR PÅ ALLT).

























TACK! <3

För övrig så pendlar livet mellan fantastiskt och bedrövligt. Och nu har jag bestämt mig för att följa med till Hultsfred och vi ska ha så satans kul! Om jag får ledigt från jobbet vill säga...

Morsning korsning, just nu är livet ett pain in the ass.

To me you are a work of art


Uråldrig bild..Hade ännu ingen ring i läppen. Minns jag ens den här tiden??



Jag ska vara präst på ett bröllop nu och sen ska jag tgydligen vara involverad i en trekant med brudgummen och bruden. Jaaa.


Mmmm ledig idag och Ida har fått körkort så grattis till henne! Att Carro mår bättre var en lättnad i sig att höra.

Helen och jag var överens om att jag ville med till Stockholm idag, men pengar styr världen och pengar finns det knappast ett överflöd av i mitt rum/hus/liv. Det var synd, hade väldigt gärna joinat systrarna Hedstöm på en shoppingrunda. Jag vill göra något! Tror jag ska gå och självmordsbomba mig själv lite nu, kanske utföra ett bankrån. Eller bli väskryckare. Jo det låter som en lagom nivå de.

Min navelpiercing ska, enligt planerna, bytas på måndag. Måste boka tid fö sattan!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Fin dag idag, ska earna litte money, gå ut, äta onyttigt, återställa mig. Ciao och hasta la vista din drummel.


 

Du är vacker.

I see the world
It makes me puke
But then I look at you and know
That somewhere there's a someone who can soothe me
    

To me you are a work of art
And I would give you my heart
That's if I had one

                                                                                                      

Junk of the heart

Jag är trött på detta lama internetliv. Helt meningslöst nästan, jag fascineras över hur viktigt det är för oss människor att hålla koll på andra mäniskors liv. Jag lovar mig själv att "jag ska bara kolla Facebook... och lite annat...max en halvtimme..." Och jag är fast i timtal. Utan något syfte eller mening. Datorn äter upp min fritid! Vet inte om det är för att jag nu, i dessa praktikdagar, spenderat för mycket tid vid dator, det är sol ute eller för att jag helt enkelt insett att jag tröttnat på det, men nu ska jag trappa ner lite! 

Jag känner mig väldigt blandad just nu. Jag känner mig egoistisk, och alla "det är så synd om mig just nu"-tankar betyder ingenting. Jag har ett förbaskat bra liv, rent ut sagt och det är aldrig synd om mig, bara en gång i mitt liv, har det varit synd om mig. Jag vill gråta för andra. Jag känner mig samtidigt glad, för småsaker.

Jag har fler lediga dagar att spendera fram tills sommarlovet, än jag har skol/praktikdagar. Weird.  

Mormor mår inte bra nu, det är illa nu, sa mamma idag. Jag hatar det för det betyder att ingenting blir som det brukar vara. Jag hatar att det är ett hav mellan oss, jag kan inte bara hälsa på så där huxflux. Det är synd. Men om några veckor bär det av till Muppsala, jag längtar, lite dåraktigt faktiskt.

Har ni någonsin funderat över ordet "ungdom"s betydelse? Jag har, och om man delar upp ordet blir det ung-dom. En ung dom. Är vi unga dömda? Dömda till...ja vad? Eller är det bara en tillfällighet? Eller är det på något sätt meningen att ens liv i unga dar ska vara svårt, och skit?


Jag tänker på många, just nu. Jag hatar min egen feghet. Beundrar alla andras mod.



Onödigt

Fy fan, det suger marsvinsballe att vara sjuk!

Prosit för fan


Jag vet vem som (antagligen, med 94.3 % säkerhet) som förväxlat/snott mina skor. Var pepp på konfrontation men hon var spårlöst borta.


Dessa får jag spana in om jag följer med till Hultan. Hmm...

Jag vill kunna känna diften av nyklippt gräs som klipps här utanför! Om det fanns en parfym som hette "Nyklippt gräs" skulle jag köpa den med desamma, och använda den flitigt som en självklar sommardoft.

Fint


Seriöst, jag har spenderat tre och en halv timme av dagen på en buss och håller på att bli sjuker. Men samtidigt, nu när jag tänker igenom dagen, har den varit lite fantastisk. Dialogdag i Hemse med Röda Korset (i praktiken) och det var tur att jag hade några lekkamrater med mig för det var dem som gjorde dagen. Tack.

Haha kan inget annat än le när jag kollar dessa foton!


















Tack och hej, vi ses.

Precis som Romeo

Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen?
Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen?
Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig som studenten älskar att drömma?
Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?

Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med!
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig

Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten?
Kan du älska mig som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden?
Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?
Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren?
Som en gammal vän?
Ja, som en gammal vän.

Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar havet?
Som tågen älskar rälsen?
Och som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
Och som Romeo älskar Julia?

Och som jag älskar dig? 

Jag heter Moa

Det är jobbigt att vara tjej för man tvingas sminka sig när man ska handla Comviq kompis i stan. Annars är man ful. Och man tillåts inte vara ful. Det är synd. Annars hade jag och lillebror varit i stan nu.

Min nya favoritsång.
 
Jag är också ateist. Fast troligtvis inte döende.

It scares the hell out of me
and the end is all I can see
yea yea yeaaaaa yea yea
yea yea yea
yea yea o aaa oaaaaaaa!!


M to the O to the A.

Ps: Rökare luktar gott.

En hårig brödrost

Klart som tusan att gud är en man (och en ganska rastlös, omogen sådan dessutom). Och klart som fan att det var gud som uppfann blåsten. Jag fick en uppenbarelse idag, har länge undrat; vad exakt är blåst till för? Från början alltså, innan vindkraft och sånt. Men uppenbarelsen löd alltså: Blåst är till för att tjejers klänningar/kjolar ska blåsa upp som en elegant ballong/paraply runt höfterna på en. Och då skrattar gud och då blåser det lite mer.

Har ni någon gång studerat en människoskalle utan hår, fast med massa hud? Gör inte det, det rekomenderas inte.

Jag funderar på att shoppa loss lite nu, lite t-shirts. På tradera.
Det är detta band som har skapat min lilla möjligt påbörjade hysteri seddu.

So confused, when you're lost in the groove.

Ett engelskt, nationeltt prov väntar på mig imorgon, 5 i 8. Men jag väntar inte på det.



Till pojkar

Om någon iaktog mig från ett utomstående perspektiv antar jag att jag skulle vara ganska underhållande att se på.

Föreställ dig detta, för min skull (riktar sig mest till de killar som råkar trilla in på denna sida): Föreställ dig en tjej sitta ner, och hennes byxor och trosor har åkt ner så hennes rumpestump blottas lite så där. Sen ser du henne framifrån och då har hon urringnig så man ser hennes bröst en aning. VARFÖR ÄR KLYFTAN MELLAN BRÖSTEN SÅ SEXIG ATT KOLLA PÅ OCH VARFÖR ÄR DELAR AV HENNES RUMPA SÅ MOTBJUDANDE ATT SE PÅ? Faktiskt så ser det ganska likt ut. Egentligen borde man gå med urringade byxor. Fan va hett det skulle vara alltså.

The Groove

Puh, antar att man kan andas ut en liten aning angående möjliga fylle-hemska Valborgsbilder. Så här såg några ut:






Och då överlever man.

Annars har dagen bestått av svart-vita filmer, håla och ner på stan mer Erik där lite smått och gott inhandlades, engelska och övningskörning. Och min nystartade Facebookgrupp (damn you om du inte går med! *höttar med näven i sann Edit-anda*) "Alla vi som avundas Lotta Börjessons heta rumpa!" är nu uppe i hela 17 medlemmar! Fast jag kommer ju alltid vara rumpans största fan men ändå, kul att många andra också gillar den liksom.  


That's what I call a SEXY ASS! Grrrrrrr!

Men imorse blev jag arg, irriterad och ledsen. Det tar ganska exakt 25 minuter med bil hemifrån mig in till stan och jag ska försöka hinna med att lyssna på Muse alla bra låter under 25 minuter. Omöjligt. Jag får panik och ångest när jag tänker på alla underbara låtar jag tvingas avstå från. Och så tvingar man sig själv att sätta fingret på "nästa låt"-knappen för att man ska försöka hinna med att halv-lyssna på de riktigt godbitarna. Fan, bilresan hade kunnat få ta två timmar för min del.

Och förresten, bildkommentarer i stora drag är: Mamma Mia, jag visste faktiskt inte att mitt hår var så rött! Men jag syns, definitivt kan man inte missta sig om att det är jag på alla festbilderna.
Men den översta bildkommentaren hade någon skrivit, en aning oroande: Sanning är att ingen av dom satt på golvet först. Dom ramlade dit.

Ehm minneslucka hej hej!

Efterlysning! Fast kul!

Guuuuush, rolig kväll igår alltså.
Några notervärda saker inträffade:
Jag träffade en tjej som var längre än mig i egen hög person (fniss)
Jag har ett eller två helt jätte seriösa fan
Jag visade min navelpiercing "offentligt" för första gången
Mina favoritskor blev tagna (ja det bidrog väl inte riktigt till det roliga)

Tog bussen in, mötte upp Carro med de oborstade tänderna, Lotta och Unn. Kort besök på Makke Donken och träffa Erik. Vi beger oss till en Hugo (och Lotta sjunger vackert: Öppna din dörr, och säg att du vill ha mig här! genom brevinkastet) där en Viktor finns på plats också och drickandet och det roliga kan sätta igång. Så vi dricker och dricker och shottar och shottar och skålar och skålar och klättrar upp för tak och klättrar ner för tak och värmer oss och värmer oss and so on and so on.

Elden tänds tydligen och vi snubblar/springer/ragglar ditåt. Faller ihop i en hög också, för att LOTTA drog med Carro och mig i fallet. Massvis med läskiga killar asskrattar verkligen, riktigt mörka, råa skratt. 


Sen det slutgiltiga målet (uppenbarligen) någon NVares place. Mycket folk, Emelie och Alexandra anslöt sig dit också, väldigt kul. Och hör och häpna, några killar från klassen var där och Jonas var stupfull! Förvånad alltså, riktigt förvånad! 

Lotta och jag är fyllebästisar sa hon många gånger och oturligt nog mådda Lotta inge vidare. Hu, stackars Lotta...
  
Mot slutet skulle nästan alla lämna huset för att dra till Krogen (förbannade 17 år...) och då tog någon mina beiga låga Converse så jag fick ta ett par lite för små, skitvita Converse med massa hål i. Och jag hade fått en rutig hatt av Adam och under tiden jag var på skojakt la jag hatten brevid mig och gick sen ifrån den. Klant mig alltså. Jag ville ju ha hatten.

Men de kända partyrören räddade nog kvällen alltså! Båda Carro och jag blev chockade när det visade sig att vi båda hade de med sig.

Slutligen, tack alla fina människor som gjorde min kväll! Speciella tack till Erik, Lotta och Carro, ni är för roliga alltså! Puss för det! (Och såklart Unn och Emelie och Alexandra och killarna och ALLA, utom skosnattaren...morrmorr)

Min kattstackare har lagt ytterligare en mus utanför mitt rum. Den är pytteliten. Vart får hon allt ifrån? För övrig vaknade jag klockan sex idag, sjukt. Jag är ju trötter.

Idag blir de kul, igen. I oktober var senaste gången jag träffade mina "kusiner". Det får inte gå så lång tid!

Litet smakprov vad som hände under kvällen... Inga bilder från NVarens fest. Det kanske kommer, om jag kommer över de bilderna.





























RSS 2.0