Ibland gör man rätt ibland gör man fel


Jag ska nog bo på landet, hela mitt liv. Där ska jag skriva poesi, filosofera och fotografera.

Tänk om man kunde leva hela livet på saker man älskar.

Upptäckte en fantastisk låt nyss av poeternas poet (nåja, åtminstone i modern tid i Sverige och åtminstone för mig) Markus Krunegård:


Pictuers






















...bilder från denna härliga utflykts/loppis-tokiga dag.

My good friend


Jag blev hemskickad från jobbet efter en halvtimme idag (missförstånd) så nu skall de kommande timmarna spenderas med Christian, Hugo och Sara, Vi ska leta lopisar och mysa och utflykta oss.

Så, inget mer jobb för min del denna sommar, och det är verkligen en lättnad. Så skönt.

Förresten har Edit och jag nu köpt biljetter till Conor Oberst (världens bästa, i dom flesta kategorier) och hans nya projekt Monsters of folks den tolfte november. Första raden, ska blir så mäktigt och bäst!
Och Edit och jag har även dragit med oss Erik till Way out west, och vi har äntligen köpt biljett dit också. Coolt. Fint att avsluta sitt sommarlov med festival.

Nu ska jag boka om min tandläkartid och boka in linsundersökningstid. Intressant.

Ps så var det mys igår på restaurang och jag fick umgås massa med Hugo Lillebror, och det uppskattas faktiskt. Han är rolig. Vi gick runt i vackra Visby och till botaniska och knallade bara runt i allmänhet i väntan på bussen.

Fun, fun, fun


Blev haff som paff ledig idag, men jag klagar inte precis. Kom hem klockan sex från Erik. Och nu har jag sovit fyra härliga timmar. Välbehövligt.

Och alltså killar som snackar om/spelar DOTA är det mest sövande som finns... Det är ju en helt egen värld. Jag kommer aldrig att förstå någonting av det.

Vi såg en helt otrolig film igår, som säkerligen har vunnit minst en Oscar. Black Sheep heter filmen, och handlar i princip om onda får som anfaller människor som får rabies. Jippi, vilken filmidé! Jag kommer vara livrädd för våra läskiga lamm nu alltså.

Innan dess åkte vi till ett ställe som heter Kyllaj, så himla vackert där. Avlutade trippen med ett dopp vid Smöjen.

Nu ska jag göra mig iordning för en stadstripp med lillebror som kommer avslutas med middag på Isola bella med the hole familia, mamma och pappa har stått ut med varandra i hela nitton år idag så con gratz till mina päron!

















Klassparty på gångens

Klassferre med gamla Fole-klassen tömörrov. Såååå inte på och såååå inte taggad. 

Klockan 7 @ Fole skola, be there or be squared! (om du är född -91 och fick på Fole skola, det är inte alls mobbat)



(Kolla min Fole-varpa!!!)

Fast jag tror inte det kommer komma många. Det kommer nog vara pretty dött där.

Och jag kommer stanna i max en timme (utan alkohol i blodet, man moppar ju...) för jag ska hem på lite fiesta här hemma med alla mina syskon och deras partners, utom min mellanstorebror Sebbe. Och utom Hugos partner, för så vitt jag vet har han ingen partner. Nej nu svamlar jag. Gonatt.




Movits är så jälla goodie! Jag elkar dom. Gonatt igen.


Totalt ovälspenderad tid

Jag åkte iväg till jobbet, för ännu minst fyra timmars tortyr. Och så hade det blivit massa missförstånd så jag behövde inte jobba idag. JAG BEHÖVDE INTE JOBBA IDAG OCH ÄNDÅ SÅ PLÅGADE JAG MIG UPP UR SÄNGEN KVART I NIO OCH PALLRADE MIG IVÄG TILL JOBBET!

Gah, jag blir galen. Aldrig att jag jobbar fem dar nästa vecka. Jag ska nog sjukskriva mig.

Bruno

Bruno, SE DEN! Vi fick en överdos av gayporr/bögskämt och så för en viss tid framöver, men det var värt det, helt klart. Jag satt och fick hålla mig för att inte vråla av skratt rakt ut. Ah jag älskar Bruno, lätt min nya idol.




Kom nyss hem, borde sova som vanligt men jag har blivit en vampyr. Jag behöver inte sova mer.


Det är en förbannelse att vara född i oktober. En rejdig förbannelse. Det har jag konstaterat. Krogen here I come! NAAAAAAAT! Vänta på mig i ganska exakt tre månader så...

Schuppaschuppagrisnäsa

Min farbror nämdes på radion imorse (Rix fm, för övrigt världens sämsta radiokanal) Det var...kul. Sen stängde jag av.

Och man ska inte komma hem halv fem på morgonen när man ska upp klockan nio och bege sig till sitt favoritjobb. Man ska inte. Men Edit, Hugo och jag hade de alldeles förträffligt fint igår kväll, och jag var för trött för att pallra mig ut till moppen och skjutsa hem Hugo och mig. För trött. Det blev en klassisk kväll med midnattkladdkakebakning och filmvisning. Och lite sömn och lite "kolla runt på You Tube" och hem när det var ljust (vi mötte först postbilen, och sen mötte jag den igen, två gånger)

Bio ikväll, tagga! Bruno!

Men först ska jag inta föda med lite fler människor än vanligt, vi har besök dubbelt upp. Kanske ska va lite social?

(Jag har lyssnat massvis på Beach Boys på senare timmar, gött de)



Puss hajj

Uppdatering javisst


AAAAAH jag bloggade inte igår... SKÄMS!

Men igår vare fullt upp. Sa upp mig helt och fullständigt på jobbet (fast måste jobba kvar i två veckor, det är liksom min plikt...deprimerande...) ja men sen kom syster och systers kille hit, och deras hund. Vi badade i ett kalkbrott och det var så himla härligt, både sällskapet och själva aktiviteten. Grymt. Sen var det lite motvilliga att tvingas gå ifrån dom men jag skulle ju till Fårö med Emma och Carro och det är ju inte precis fy skam de heller, skitkul hade vi verkligen! Vi var coola moppecruisers, jajemääään! Och en oförberedd fjortisattack kom i vår väg. Vad är det för fel på folk som kritiserar ens utseende och ens stil, utan att man ens har tittat på dom? Dom muckar ju verkligen, och Emma och Carro gav minsan svar på tal! Bravo.

Vi grillade, badade i höga vågor, fikade och bara allmänt mys liksom. Sen på kvällen drog vi hem till Emma och spelade spel kan man säga. Och runt klockan ett på natten fick jag "dagens" första grattis på namnsdagen-kramar, wiiiii!

Idag då? La stada entrades av la familia. Hugo och jag blev attackerade av telefonabbonemangsförsäljare, och jag köpte en tröja. Och en rem. En sån där god rem som dom alltid säljer på öster. 

Senare bar det av till Blå lagunen med gänget. Med Risen och kakor, blåst och skratt, och också massa mysch. Mumma. 

Och nu snart ska jag hämta upp Hugo och så ska vi nog till Eddie-Pleddie-Sneddie. 

Zoooooolder!


Mami, papi och syrran


Hugo och jag badar med snabbsimmaren Zelda


Vi simma en hejl dejl


Linn och Zelda


Denpan och Zolder


Emma gör upp elden (vi var mästare på att tappa våra korvar i sanden)


Carro muppar sig på ett ytterst gulligt sätt


Jag...försöker...


En fin "trekant"


Helt plötsligt var han upp och nervänd


Erik är äntligen frisk! (You can see that, right?)



Hasta la Vista Grävling!

   

What's the point?

Lycka är kladdkaka med grädde, inga probelm i huvudet, en skön film och wunderbara planer för morgondagen. Ja precis så kände jag för några timmar sen, men nu är kladdkakan spårlöst borta, filmen är slut och till råga på allt det blev strömavbrott (skynda att skriva klart!) Så nu sitter jag här i mörkret och Facebookar lite...

...och lyssnar på sån här skön musico! Morrissey spelade på Hovet i Juni. Fan att jag inte var där.
(Men Spotify/Youtube lindrar smärtan lite!) Vassgoooo! Här kommer en töntig video men en klockren sång.



In my life
Why do I give valuable time
To people who don't care if I live or die?

In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?



Imorn kommer systra mi, hennes kille och hund hit. Så länge sen jag träffade dom, så befriande att få se dom imorn tycker jag! Och Emma och Carro frågade om jag ville mä till Fårö imorn, på eftermiddagen/kvällen, så spontant och kul! Ser fram emot deeeeeee! Ber en skvätt för att vädret ska vara skinande.


Vissa säger precis rätt sak i precis rätt ögonblick
 
Vissa gör det inte


Papi

Hade tänkt döpa detta inlägg till "Papi och snoppen" men det gick inte riktigt ihop... (Du kommer förstå när du läst alltihop)
Men ändå, pappa är så bra just nu. Jobbet har ringt mig massor idag men jag väljer att inte svara. Jag är totalt ointresserad av vad dom har att säga mig (kan lova att det inte är så smickrande) men dom hade ringt till Jakob och sagt massa skit, så han förde liksom det vidare till mig.  Det är en månads uppsägningstid (varför sa jag inte upp mig redan andra dan?!) så vet inte om mitt uppsägningsbeslut kommer gå igenom...

Annars kommer jag att sjukskriva mig resterande sommar...

Men det är nu pappa är så bra. Han läser på riktigt mycket om lagar och massa som han kan säga emot min arbetsplats (och försvara mig) imorgon när han ringer min chef. "Jag ska se till att få ut dig ur detta!"
 

(Jakob ritade en snopp på ett papper igår och den hade städnazisten tagit sig illa vid, och det är det enda jag riktigt skrattar åt just nu. Helfestligt, han måste dit och be om ursäkt. Haha vilken röra!)

Tjihooo, välkommen frihet och sommarlov!

Imorse fick jag en rätt så klok insikt. Jag kände mig nästan lite taggad på att jobba, vet verkligen inte varför men så var fallet. Sen kommer man dit, och får såklart sin sedvanliga dos skäll och man får höra hur dålig man är och vilka stora fel man gjorde igår. Och då kände jag bara inom mig att NU ÄR DET NOG! Jag slutar. Ringer pappa i smyg (man vill ju inte råka ut för "barn"aga) och frågar hur man säger upp sig. Eftersom vi pratat om det förut hade han ringt facket och de sa att det var möjligt att säga upp sig så vi ska ringa chefen på måndag. Äntligen, jag har tjänat tillräckligt med pengar och förtjänar ett riktigt sommarlov nu (ett halvt, visserligen).

Jag tror inte ens jag är välkommen tillbaka. Jakob och jag jobbade en och en halv timmes övertid och var ändå inte klara, men vi orkade verkligen inte mer (och dessutom har vi varsitt liv) så vi stack. Poff, suck on that! Medan Jakob och jag sliter som djur sitter dom jäkla översittarna och fikar. Fikar?! Hela dagarna, utom när dom är upptagna med att skälla på oss. Nej, över min halvdöda kropp att jag återvänder dit. Nevah!

Förresten...om min värsta fiende läser detta, så har jag ett sommarjobbserbjudande till dig. Ta mitt gamla, du kommer liiiiiiiiida! Welcome to hell!

Jag tror att han är lite lila!

Innan bion pratade vi. Det finns inte så mycket svar på mina frågor, men det känns ändå bättre, lättare att andas.

Sen vare dags för god middag. Min familj var hembjudna till Hugos familj, över lag så var det trevligt. En kort middag, men mysig.

Harry Potter var en bra, sevärd film, jao jao. Men det var så varmt så jag fick värmeslag, och jag var trött så jag höll på att nästan somna i slutet, så typiskt klantigt av mig. Värt att sova på bio? Nej, bortkastade pengar. Dessutom har Erik halsfluss så han byttes ut mot min lillebror... Hmm... Jobbigt att umgås med två Hugo samtidigt.

Idag då, jag har jobbat och sen åkte Edit och jag till träsket och solade lite, och snaskade glass. Och snackaaaaaaa. Feels gooooood.

Juste, djur jag har varit nära att krocka med idag är en örn, och en fet trollslända. It happens on landet, mina vänner!


Avreagerar mig lite



Jag hatar reklamavbrott, jag hatar sms, jag hatar personer som sviker, jag hatar sjukdomar, jag hatar krångel, jag hatar kärlek, jag hatar planering, jag hatar myggor, jag hatar mens, jag hatar fega personer, jag hatar jobb, jag hatar 18-årsgränser, jag hatar körkort, jag hatar tidspress, jag hatar alkohol, jag hatar...det mesta at the moment.


aaaaaaaaaarrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhh!


(inget lugn och fin nu)

Hej hopp gummi...anka!

Det har varit mycket djur involverade i mitt liv dom senaste timmarna...

Djur jag var nära att köra över när jag körde hem från Edit igår: Hund, katt, igelkott, hare. Och hundrafemtiotvåsmånattfjärilar.

Och imorse (MIN ENDA LEDIGA HÄRLIGA DAG DENNA VECKA!!!) vaknade jag av fyra spyflugor som letat sig in i mitt rum.
 
Som sagt, mycket djur.

Och igår var det mysigt, fastän jag inte såg hela Benjamin Button-filmen. Synd, men jag kanske har återgått till mitt gamla vanliga jag? Sova bort den sista halvtimmen av varje film jag ser på kvällen.

Nu är jag yttepytteyttepyttelite nervös. Undrar vad som kommer bli sagt snart. Hoppas hoppas allt klarnar! Det ska jag se till att det gör, hur nervöst, pinsamt, konstigt och töntigt det än kommer låta.

Jag får bara den här chansen

Detta fält måste fyllas i jävla idiot

Snart tänkte jag dra till Edit på lite filmmys. Hon hade köpt godisgott, mums! Harry Potter imorn också, med dom som förtjänar det, kan man säga.

Den andra pratstunden får väl skjutsas upp till imorn. Då måste den bli av, det finns så många outredda frågetecken. Hela jag är ett enda stort frågetecken just nu.

Mina vänner är dom bästa i hela vida världen, tänkte jag tillägga också. Ni finns verkligen där när man behöver er. Utan er skulle jag krossas, mosas, gå sönder, brytas ner. Jag älskar er så jag vet inte vad. Tack för att ni ställer upp, det är så skönt att höra era peppande, förstående, snälla, välbehövliga ord när man som mest behöver dom, när man precis undrar hur man ska kunna ta sig upp för den här uppförsbacken. Så finns ni där, och liksom puffar på. Minsta lilla hjälper.


Och ikväll förbannar jag olevererade (oj, många e i det ordet!) sms.

Kärlek har svikit mig, alltför många gånger


Feg. Dum. Rädd. Han, eller jag.

Fan va jag ska bli asexuell nu. Och nunna.

Han har förstört mina sommarminnen. Mina bästa sommardagar skall raderas. Tack (IRONI).

Nej nej, håll masken. Ingenting har hänt. Man kan inte låtsas som att allt är okej när det inte är det.

Man blir ju fan inte kär på två veckor!

Allt är så diffust, som att jag går runt i en dimma innehållande ilska, likgiltighet, sorg, förvirring, medlidande, lättnad. Man hade hoppats på så mycket, gett så mycket. Och så får man ingenting tillbaka. Ingenting.

Vi har aldrig varit vänner. Och kommer definitivt inte att vara nu. Du får ingenting.



Shalalalala, it's a hardknocked life




The love I sell you in the evening by the morning won't exist.
It was so simple in the moonlight now it's so complicated


punktpunktpunkt

man
ler
genom
sina
egna
tårar.

Nu gick jag sönder lite inombords.

Jag minns inte vad du sa. Jag vet inte om jag vill veta det heller. Kanske lika bra att glömma.



Jag har svårt att lita på folk. Ännu svårare just nu.

Men ingenting var mitt fel, uppenbarligen. Då kunde det alltså aldrig bli rätt från början.

Rädda mig från den här sörjan, snälla.

Gott och blandat feelings

Jag kände mig lyckligare igår kväll än på länge. Än jag någonsin har gjort kanske? Nej men den kvällen ligger definitivt på min "topp 10 underbara kvällar" Hahahahahaha. Inte för att jag har någon sådan lista men om jag hade det skulle gårdagen kommit ganska rätt så väldigt högt upp måste jag säga.

Försöker att inte tänka så långt fram. Om lite drygt en vecka är han borta. Det gör liksom rätt ont att tänka på. Jävla otajming. Och för några veckor sen hade jag inte ens brytt mig, inte ens vetat om det. Konstiga vändningar livet tar alltså. Jag förstår inte varför detta händer just nu. Så att jag ska få ha nån jättefin vecka och sen få ha ont i ett år?! Kanske hade varit bättre om jag hade varit ovetande ändå... Att detta inte hade hänt. Eller så händer det för att det var just meningen. Jag vet verkligen inte, är helt kluven och förvirrad. Och glad och sorgsen. Allt på samma gång, det växlar varje minut.

Nu ska Edit och jag sola, bada och fika i Tingan för vädret är fint och jag slutade jobba tidigare idag. Sen ska jag hem till Emma för IDAG FYLLER HON 18! GRATZGRATZGRATZ!


Mitt fårhår är liksom bäst

Edit, tack och bock för att jag fick prata av mig. En timme på msn så är mitt molokna humör spårlöst försvunnet! Du är bäst, mitt fårhår!


Har mått bättre

Allting händer av en orsak brukar man säga. Men jag förstår inte varför detta måste hända, precis just nu. Jag fattar inte.
Jag känner mig förskräckligt tom, speciellt när jag vaknar. Och det finns ingenting att göra åt saken, det är det värsta. Jag försöker låta bli att tänka på det, ser möjligheterna istället. Men det går inge vidare.

Cirkusen igår då... Jag citerar Erik: "Cirkus i sig=njaaa. Cirkus med goe vänner=Yeaa!" Nåt sånt. Men jag hade ju fribiljetter, och då var det ju värt det.

Ikväll vill jag till Munken och se Timbuktu. Och maskinen på Hamnplan på onsdag. Men jag är ju bara 17... Och orkar inte bli besviken om jag inte kommer in. Eller om jag kommer in men inte Edit eller något annat mardrömsscenario.

Städnazisten strikes again!


Städnazisten har jagat mig hela dagen. Jag trodde att "nu kommer jag få sparken!" Eller att hon skulle göra något mer kreatvit. Banka en sopborste i huvudet på mig, eller kväva mig med en disktrasa.

Jakob och jag är övertygade om att hon har ett gammalt pergament hemma, med överskriften "How to städa a stuga". Den läser hon varje kväll.

Men jag dog alltså inte idag (kanske imorn då da), för det är cirkus ikväll. Gratis.

Ciao hårbollar!

Med systemkameran i beredskap





















Tack för kvällen tjejer!

Ingen är perfekt men jag har ännu inte hittat något fel på dig

Ibland blir man bjuden hem till en person, och det kanske ösregnar ute men personen kan tydligen få en att sätta sig på sin moppe och åka, i regnet och blåsten och vattenpölarna, hem till personen. Och man tippar på att vistelsen kommer bli runt två timmar kanske. Sen blir det helt plötsligt middag och då måste man ju stanna ytterligare nån halvtimme och ha trevligt. Sen vill man inte åka hem, så man sitter och gör ingenting för det är bättre än att ha tråkigt ensam. Efter det vill man ändå inte gå ifrån personen, så personen följer med hem. Och stannar över natten. Med pirr i magen och förhoppningar i huvudet. Klockan fem får man skjutsa hem personen för personen ska iväg och jobba, och håller med om att det är jobbigt att jobba, och jobbigt att gå ifrån.

Tänk om man kunde frysa ett ögonblick, och stanna i det. Jag vill det just nu.

Så puss på han, tackar han för att han gjorde min kväll till en...jättebra kväll.
Mys.

Mitt hus känns tomt, är tomt

Watch this, skickligt Harry Potter...intro?
 

Harry-maratonet... Vi började titta runt middagstid, med varsin pizza i knät liksom. Och vi tittade och tittade, på Harry Potter, första filmen. Alla är relativit pigga. När den är slut blir det vattenpipa i ladan, som riktigt lantisar. Och lite vodka. Och cider. Och ja...sånt. Det snurrar och vi ser andra filmen en timme senare. Killarna somnar mot slutet... Tredje filme, Erik blir sjuk och Hugo somnar i slutet igen. Fjärde filmen runt fyra på morgonkvisten. Edit och jag klarvakna, killarna halvsover emellanåt.
Femte filmen är klar runt åtta på morgonen. Vi sover en timme eller två och sen åker Erik hem. De andra stannar kvar för att se Sunes sommar, mmmm. Och det sista jag såg var Hugo som cyklade iväg med ett paraply i handen som vänts ut och in på grund av vinden..

Och nu känns huset spöklikt tomt. Konstigt det där, jag brukar ju älska att ha huset för mig själv. Och så är jag jättepigg, nästan. Jag behöver ju sova, men min kropp verkar inte förstå.























Jag hade hoppats på något
Hoppats på något
Om du vill ha mig
Nu kan du få mig så lätt

Min luffarkompis och jag

Min luffarkompis kom över och vi rökte lite vattenpipa. Om du har svårt att se det framför dig kommer här lite bilder:







(egentligen måndagens inlägg men ärligt, vem bryr sig?)


Oj vad busig jag har varit idag!

Jag har kört. Helt själv. Från mig till Erik. Buspoäng=En del, eftersom jag inte har körkort. 

Jag har jobbat, och slutat en och en halv timme tidigare, fast med chefens tillåtelse. Buspoäng=Inte så mycket.

Har köpt min första vattenpipa! Buspoäng=Skapligt, eftersom jag inte är myndig.

Lite godis och cider inhandlades också, mumma!

Och vi badade och när jag ska släppa min handduk på bryggan kommer en vindpust och sveper elegant ut min handduk till havs. Jag tar snabbt upp den (under svåra skrattattacker) och jag skrattar ännu när jag ser synen framför mig. Den handduken torkade och värmde inte mig mycket nej, men kul var det allt.


När familjen är borta dansar Moa på bordet............. Jag är friiiii, för en vecka iallafall. Och snart kommer Edit hit, då ska vi leka pundare och röka grön vattenpipa med druvsmak.


Nu ska snart älskade Michael Jackson begravas, jag har lyssnat på honom mycket dom senaste dagarna. Jag tror att "Michael Jackson number one" var min andra skiva. Och efter en tid så bytte jag bort den mot Hugos "Absolute Music number 12836083290" Ung och dum har man ju varit, minst sagt.... Jävla dumunge.

'Cause you rock my world!

Tack Alexander!

Spotify. Har haft det i cirka tre minuter och jag är redan kär <3

Produktivt

Jag har redan hunnit vara i stan med Edd, och köpt lite grejs dessutom. Och hunnit se en halv film. Grattis till mig för de!

Och visst, det regnar, men regn har sina fördelar för oss i-landsmänniskor också; man kan sitta inne och glo på film hela dagen utan dåligt samvete.

Och dessutom så blir det Harry Potter-marathon in my house i veckan, för jag har houset för mig själv.

Lyssna på denna är också ett skönt sätt att lindra tristessen.

You rock my world

Ice Age 3, på bio nyss, var kul, fast det var svenskt tal och då hoppar filmbetyget automatiskt ner några snäpp på skalan.

Men men, tillräckligt underhållande för att jag inte skulle hänga mig av tristess. Imorn blir det nog bad med kollektivet som vi på senare dar har bildat. Tack.

Dessutom...
...har operation "inte raka benen på hela veckan för det skall regna och för att man ska kunna vaxa benen i slutet av veckan"-påbörjats.
...min akvariefisk har fått anorexi. Vad gör man då?
...min underbara farfar var med i DN idag, med en tillhörande gammal bild från -65 också. Saknar han något fruktansvärt.


Exakt ett år sen detta kort togs. Min a-kusse, papis kusse och hans fru. Gah, tiden springer iväg, den springer bara fortare och fortare.


Jag vägrar dela rum med samma mygga som förra natten. Den är ond! Så resterande kvälls planer lyder: Hitta myggan, slå ihjäl den på ett brutalt sätt. Duscha, för jag luktar värdelöst gammalt myggmedel. Se en bra, nynerladdad film, och det blir inte The nightmare before Christmas. Den är läskig.  

-

Jag har verkligen ingenting att skriva just nu.

Tänkte bara skriva det.

Men blingbling i naveln

Det är jobbigt med folk som har planer när man har planer åt dom.



Snälla stanna...

För snart övergår idag till imorgon och jag vet inte om jag har lust med det längre.

En liten återställare

Hubbahubba. Idag hade jag nog tänk återberätta det senaste genom en tioårig uppsatsskrivande flickas (eller pojkes) perspektiv (varje mening ska börja med sen och så ska man kommentera hur man tyckte att det man nyss skrev var).

I förrgår åkte jag och jobbade. Det gick väl bra. Sen åkte jag hem och sen minns jag inget mera.

Igår åkte jag till jobbet. Det gick bra men var tråkigt. Sen åkte Edit och jag till stan och shoppade. Jag köpte en tröja, en klänning, ögonfransfärg, tre trosor, en bikiniöverdel, ett navelsmycke (just like a ten year old...). Sen åt vi på Max. Det var gott. Det var kul att gå på stan med Edit.
Sen, när klockan var runt nio och jag egentligen borde gå och lägga mig, åkte jag, Edit, Erik, Martin och Stor-Hugo och badade i Tingan. Det var varmt i vattnet och jag hade med mig av mina brownies, fast vi åt dom inte i Tingan för där fanns myggor och dom var elaka. Så vi åkte hem till Erik och åt dom, och så såg vi på massa tv. Det var mysigt. Sen skjutsade Erik hem oss.

Sen sov jag några timmar och sen gick jag upp för jag skulle till jobbet. Det var mycket att göra, men jag och min arbetskompis Fredrik jobbade på jättemycket och sen så åkte jag till Åminne där Erik, Edit, Stor-Hugo, Kikki, Lotta, Emma och Carro väntade. Jag badade jättemycket och sen började det regna och åska och blixtra. Och sen ställde jag mig bredvid ett bord och då känner jag en fisk som slår emot mitt ben. Nu var det ju inte en fisk utan det var Carros finger som nuddade mig för hon och Emma hade gömt sig under bänken. Jag blev jätterädd. Och jag var jätteblöt så jag åkte hem i min bikini på min moppe (också likt en tioåring...) fast jag tog på mig en tjocktröja också. Det var jättekallt!

Så där. Orka. Ikväll hoppas jag på lite trevligt sällskap minsann!

Nio sen.

Just de, inget Hultsfred för mig. Men det gör inget, det skulle säkert bara regna och snöa och åska och banden skulle suga och jag skulle bli våldtagen och rånad och maten skulle vara äcklig och tältet skulle bli nerrivet...

Säger vi.

En vän med en bil

Åh Fårö igår var helt bäst bäst bäst! Vi fikade massvis, körde massvis, musiklyssnade massvis, solade massvis, badade massvis och idag vaknade jag upp med sand i öronen efter gårdagens lerkrig med Hugo och Erik. Det är så det ska va.
Nej men den dagen var himla fin, en av sommarlovets hittills bästa. Tog en tripp förbi blå lagunen på kvällen och åt bröd också. Japp. Kom hem halv 10 och slocknade nästan direkt. Underbart!

Och brun är jag idag. Mmmmmm..

PROFILbild


Gänget på Fåröfärjan


Hugo!


Nergrävd... Han fick ett par fina bröst också men inte var han nöjd med dom inte!


Och jag fick en svans och diverse andra saker, men dom var jag nöjda med!


Jag och svansen


Hugos tååååår framför Erik och Edit


Vi spanar


Faktiskt ett lite coolt kort som Hugo tog


Edit på stranden


Jag med mitt sandskägg


Mitt ben...


Utsikten över stället vi åt vår middag på


Oh yeah!


Oh yeah IGEN!


Jag som antingen en humoristisk The Ring-tjej, eller som Cousin It!


Edit som en snygg Mc-snubbe kanske?


Men denna dag så dalade min lycka. Anledningen heter JOBB. Mina lediga dagar versus mina jobbdagar är som vitt och svart. Lyckligt och olyckligt. Glatt och deprimerande.

Så det gäller att ta vara på sina lediga dar, såklart. Och det är det jag håller på med för fullt jaoe!



Jag antar att jag saknar honom, och det känns faktiskt, konstigt nog, så jävla bra just nu!

RSS 2.0