You’re the only song I want to hear, a melody softly soaring through my atmosphere


Och så kom han och bara var jordens finaste. På ett sätt var det precis vad jag behövde, precis vad jag har behövt hur länge som helst. Och på ett annat sätt var det de sista jag behövde, han kommer att göra min flytt till något oerhört svårt där i slutet av augusti. Jag vet att dagarna bara kommer att rusa förbi men jag intalar mig själv att den dagen är långt borta.


Sommardagarna som har involverat honom är bland de bästa denna sommar. Hans varma kramar, våra underbara strandutflykter, hans fina röst, våra samtal som höll oss vakna en hel natt, hans ögon som tittar så där leende på mig.


Det finns inget bättre än att somna till hans hjärtslag med hans händer i mitt hår. Jämna andetag och pussar i nacken. Även fast det bara var några timmar sedan vi sågs så saknar jag honom hur mycket som helst. Sängen känns tom och längtan bara växer sig större.


Mitt rum bär fortfarande hans doft och jag vill aldrig att det ska ta slut.




We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time


Jag har nästan övergett mitt rum i Hejnum för att isället flytta in hos Alexandra. Det har pågått sedan midsommar. Jag slutade jobbet klockan sex på torsdagen, åkte hem till henne och drack rosé på hennes stora balkong. På midsommardagen åkte vi till Åminne, doppade fötterna i ett isande hav, grillade och spelade minigolf och kubb för att senare åka in till stan där vi hamnade på en takvåning i innerstan. Klockan fyra gick Roger och jag därifrån för att leta efter en midsommarstång att dansa kring men vi fann ingen utan satt på en parkbänk vid ringmuren och frös och rökte cigariller. Halv sju småsprang jag hem till Alexandra i min vita klänning för jag tyckte det tog för lång tid att gå. På kvällen kom det mer än tio killar hem till Alexandra och jag var närvarande i två härliga timmar. Vaknade klockan nio och trodde klockan visade kväll. Insåg att det var morgon och att jag inte hade minneluckor utan en enda lång minneslucka. Gick upp, och fick en detaljerad beskrivning av kvällen som jag egentligen hade klarat mig utan. Klockan tolv på kvällen kom du dit. Det var en av de galnaste helgerna i mitt liv, tills senaste helgen dök upp och var ännu galnare.

Eller hela veckan var galen. Inledde den med en nykter kväll i fullt sällskap. Onsdagen var jag lycklig för att jag kommit in på Gute fast jag var under tjugo och vi dansade bort hela kvällen. Fredagen innehöll ett roligt kalas och senare en kortare förfest innan det var dags för Gute igen. Jag kunde inte ha gjort bort mig mera inför dig och under en alldeles för lång tid visste jag att allting var förstört. Med den tanken i mitt trötta huvud gjorde jag saken ännu värre men tänkte skit samma och tänkte samtidigt bara på dig. Sov ingenting den natten. Försökte klara upp allting under dagen. Erkände att jag var jordens största idiot. Det tog nog fem timmar av tät smskontant innan du mjuknade något. Det gick till och med så långt att du verkade förlåta mig, eftersom du kom över till Alexandra där vi pratade och skrattade och kysstes så fort hon gick någon annanstans.

Du. Nu kommer det in ett du i mitt liv, så här två månader innan jag flyttar och du blir kvar.


RSS 2.0