We look so good, we look so good, we look so good together

 
Mindre än en månad kvar. Mindre än en månad kvar i Australien och jag tycker om honom mer och mer för varje sekund. Vad är det för ekvation? Jag vill bara vara hemma, ha avsked och fyrtio timmars flygresa avklarat, så att jag kan börja räkna ner tills jag kommer tillbaka. Om allt går som det ska. Jag vet ingenting och har aldrig varit så förvirrad. Vill inte ge upp drömmar men vill inte ge upp kärlek heller. 
 
Acceptera att hela livet inte kan följa en plan. Släppa taget och njuta. 
 
 
 
Jag åkte till Perth i västra Australien över några dagar. Hälsade på Simon och Malin från Guldkusten och hade en underbar semester med besök på en pingvinö, parkhäng, fika på svenskt café och alkoholkvällar med Simons svenska housemates. Vintern börjar smyga sig på här i, vad jag trodde, detta evigt varma land. Sover med kläder och dubbla täcken på natten och värmer min kalla fötter på bärbara element. Längtar till svensk sommar, längtar hem ibland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag badade en sista gång i havet iallafall. Så kallt att kroppen domnade men efteråt njöt vi av den sista solen som faktiskt värmde. 
 
 
 
Och annars jobbar jag mellan åtta och tolv timmar varje vardag. Räknar ner till helgerna då jag alltid hoppas att tiden inte ska röra sig det minsta men söndagkvällen kommer alltid för fort och hur mycket tid vi än spenderar med varandra verkar vi aldrig tröttna. Det tar emot att kyssa honom hejdå men så fort jag hör dörren stängas kan jag börja längta efter nästa helg. 
 

RSS 2.0